Dimri Residence Ghencea: Armonie între Natură și Urbanism Modern

Dimri Residence Ghencea

Dimri Residence Ghencea este un proiect rezidențial impresionant, dezvoltat în cartierul Ghencea din București, pe o suprafață generoasă de 17 hectare. Infrastructura cuprinde 8 clădiri ultramoderne, cu peste 728 de apartamente spațioase, concepute cu atenție la ergonomie și confort.

Faza 1 a proiectului a fost finalizată cu succes, oferind 344 de apartamente călduroase și primitoare. 384 de apartamente suplimentare vor fi livrate în 2024. Eforturile noastre au dus deja la formarea unei comunități vibrante formată din peste 1320 de rezidenți în Dimri Residence Ghencea.

La Dimri Residence Ghencea, am reușit să combinăm armonios natura și urbanismul modern, oferind un stil de viață contemporan și confortabil. Acest complex rezidențial îți oferă oportunitatea de a trăi într-un mediu urban complet, în timp ce te bucuri de frumusețea naturii și de liniștea unei comunități unite.

Orașul din Sectorul 6

Încorporat în mediu urban vibrantly, Dimri Residence Ghencea se ridică ca o oază urbană în Sectorul 6 al Bucureștiului. Conceptul de cartier tip oraș oferă un mediu urban complet și autonom, îmbinând facilitățile moderne cu confortul cotidian.

Rezidenții beneficiază de acces la multiple facilități pentru a-și simplifica viața de zi cu zi. Situat în apropiere, se află magazine, grădiniță și o sală de fitness modernă, care oferă o gamă variată de activități sportive și wellness. De asemenea, complexul rezidențial dispune de două piscine, locuri amenajate pentru relaxare și dezvoltare personală, inclusiv o sală de fitness și o piscină privată pentru a combate stresul.

Securitatea locuitorilor este o prioritate pentru Dimri Residence Ghencea. Complexul rezidențial este complet securizat, oferindu-le rezidenților un sentiment de liniște și confort. Spațiile verzi abundente permit petrecerea timpului liber într-un cadru natural și plăcut.

Indiferent de preferințele și nevoile dvs., Dimri Residence Ghencea oferă o gamă variată de apartamente disponibile, de la garsoniere până la apartamente cu 2 și 3 camere, concepute pentru a răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră de confort și stil de viață contemporan.

Ghencea – O Zonă în Continuă Dezvoltare și Expansiune

Cartierul Ghencea este într-o continuă dezvoltare și expansionare, devenind tot mai atractiv pentru locuire și investiții. O serie de proiecte de dezvoltare urbană și investiții în infrastructură au transformat Ghencea într-o zonă promițătoare din București.

O parte importantă a dezvoltării urbane în Ghencea este lărgirea Șoselei Prelungirea Ghencea și construcția Pasajului Domnești, care facilitează și optimizează mobilitatea în zonă. Aceste proiecte de infrastructură îmbunătățesc accesibilitatea și reduc timpii de călătorie în această parte a orașului, având un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor.

Ghencea devine tot mai atractivă pentru investiții datorită dezvoltării sale continue. Zonele comerciale și spațiile de birouri se extind în zonă, oferind oportunități pentru afaceri locale și internaționale.

Pe lângă dezvoltarea urbană, Ghencea se remarcă și prin spațiile verzi amenajate, care contribuie la îmbunătățirea calității mediului și a atmosferei generale din această zonă. Aceste spații verzi oferă o oază de relaxare și reprezintă un punct de interes pentru rezidenți.

Investițiile continue și dezvoltarea urbană din Ghencea reflectă potențialul și viitorul promițător al acestei zone. O combinație între dezvoltare urbană, accesibilitate îmbunătățită și oportunități de investiții atrăgătoare fac din Ghencea un loc dorit pentru locuire și dezvoltare.

 

FAQ

Care este dimensiunea totală a proiectului Dimri Residence Ghencea?

Proiectul Dimri Residence Ghencea se întinde pe o suprafață de 17 hectare, fiind un proiect rezidențial de amploare.

Câți rezidenți s-au alăturat deja comunității Dimri Residence Ghencea?

Peste 1320 de rezidenți s-au alăturat deja comunității Dimri Residence Ghencea.

Ce fel de apartamente sunt disponibile în cadrul proiectului?

În cadrul proiectului sunt disponibile garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, toate fiind spațioase și concepute cu atenție la ergonomie și confort.

Câte clădiri sunt în cadrul proiectului Dimri Residence Ghencea?

Proiectuleste compus din 8 clădiri sigure și ultramoderne, având în total peste 728 de apartamente spațioase.

Câte apartamente sunt finalizate în prima fază a proiectului?

În prima fază a proiectului, au fost finalizate 344 de apartamente, iar în următoarea fază vor fi livrate încă 384 de apartamente până în 2024.

Ce facilități sunt disponibile în cadrul Dimri Residence Ghencea?

Dimri Residence Ghencea oferă acces la multiple facilități precum magazine, grădiniță, sală de fitness și două piscine. De asemenea, există și spații amenajate pentru sănătate și relaxare, inclusiv sală de fitness și piscină privată.

Cum este asigurată siguranța în cadrul complexului rezidențial?

Complexul rezidențial Dimri Residence Ghencea este un complex securizat, asigurând o atmosferă sigură și liniștită. Totodată, există și ample spații verzi pentru petrecerea timpului liber în aer liber.

Ce avantaje de mobilitate și accesibilizare are zona Ghencea?

Zona Ghencea beneficiază de dezvoltare urbană în continuă expansiune, prin lărgirea Șoselei Prelungirea Ghencea și Pasajul Domnești. De asemenea, există linia de tramvai 41 și sunt planificate viitoare proiecte de infrastructură, ceea ce reduce timpii de mobilitate urbană.

 

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente