EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1 – noul sediu central al companiei Eko Group

Eko Group Vila

Începând cu data de 06.06.2024, EkoGroup Vila, situată pe strada Polonă nr.19, sector 1, devine noul sediu central al companiei Eko Group. Această clădire istorică, cunoscută anterior sub numele de Casa Tătărăscu și mai târziu Heritage, a fost transformată într-un sediu administrativ de business corporate boutique, aducând o nouă viață și funcționalitate acestei locații emblematice din București.

Istoria și importanța arhitecturală a EkoGroup Vila

Casa Tătărăscu, construită în anii ’30, a fost inițial reședința familiei Tătărăscu, reprezentând un exemplu remarcabil de arhitectură neoflorentină și neoromânească. Proiectată de arhitectul Alexandru Zaharia, clădirea a fost un simbol al eleganței și rafinamentului. Elementele decorative, precum păunii și frizele cu lei, împreună cu stemele vechilor provincii românești, conferă clădirii o identitate unică.

Transformarea în EkoGroup Vila

După multiple transformări și restaurări, clădirea a fost reamenajată pentru a găzdui noul sediu central al Eko Group. Compania a investit semnificativ în renovarea și modernizarea acestei clădiri, păstrând în același timp caracterul istoric și detaliile arhitecturale originale. EkoGroup Vila oferă acum un mediu elegant și sofisticat pentru desfășurarea activităților de afaceri, reflectând valorile și profesionalismul companiei Eko Group.

Serviciile Eko Group

Eko Group se ocupă cu o gamă largă de servicii de publicitate și marketing digital, fiind recunoscută pentru inovație și excelență în domeniu. Printre serviciile oferite de Eko Group se numără:

 • Rețeaua Digitală DOOH (indoor): Promovare pe display-urile și totemurile digitale din rețeaua Eko Group, situate în peste 100 de locații premium.
 • Generare de LEAD-uri cu AI: Utilizarea inteligenței artificiale pentru a genera lead-uri pentru diverse tipuri de afaceri.
 • Marketing Politic: Strategii de marketing specializate pentru campanii politice.
 • Promovare Presă (PR): Servicii de relații publice și apariții în presă, optimizate pentru SEO pentru a crește vizibilitatea afacerilor.
 • Închiriere Totemuri 4K: Soluții de publicitate prin închirierea de totemuri 4K pentru vizibilitate maximă.
 • Steaguri Direcționale: Publicitate prin steaguri direcționale care ajută la creșterea vizibilității brandurilor în locații strategice.

Un nou centru pentru evenimente corporate de lux

EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un loc ideal pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Spațiile elegante și versatile ale vilei sunt perfecte pentru conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri și alte evenimente importante. Companiile sunt invitate să descopere oportunitățile pe care le oferă EkoGroup Vila pentru evenimente de neuitat. Pentru mai multe detalii și pentru a rezerva spațiul, vizitați https://ekogroup.ro/.

Valorile și filosofia Eko Group

Eko Group este o companie care pune accent pe profesionalism, inovație și integritate. Fiecare membru al echipei contribuie semnificativ la succesul companiei, iar Eko Group investește constant în dezvoltarea profesională și personală a angajaților săi. Mediul de lucru pozitiv și susținător este esențial pentru realizările și performanțele echipei.

Testimoniale ale clienților

Eko Group se bucură de recenzii excelente din partea clienților săi. Profesionalismul și dedicarea echipei sunt reflectate în feedback-ul pozitiv primit de la partenerii de afaceri. Iată câteva dintre recenziile clienților:

 • “Colaborând cu Eko Group de-a lungul anilor, am fost mereu impresionat de profesionalismul și dedicarea lor. Serviciile lor de publicitate outdoor au transformat complet vizibilitatea afacerii mele în București.” – Mircea Miculescu, CEO
 • “Eko Group nu este doar o companie de publicitate, este un partener de încredere. Valorile lor, precum responsabilitatea și onestitatea, se reflectă în fiecare proiect pe care îl realizează.” – Daniel Vaida, CEO
 • “Eko Group a transformat complet modul în care ne promovăm afacerea. Publicitatea lor outdoor prin steagurile direcționale a avut un impact imens asupra vizibilității brandului nostru.” – Larisa Panait, Marketing Manager

Un loc cu tradiție și modernitate

EkoGroup Vila îmbină tradiția cu modernitatea, oferind un spațiu care respectă moștenirea istorică a clădirii și, în același timp, răspunde nevoilor contemporane ale afacerilor. Renovările au fost realizate cu atenție la detalii, păstrând elementele istorice, dar adăugând facilități moderne care asigură confortul și eficiența necesare unui sediu de afaceri de top.

Locație strategică

Strada Polonă nr.19, sector 1, este o locație strategică în inima Bucureștiului, oferind acces facil la principalele puncte de interes ale orașului. Această poziționare centrală face din EkoGroup Vila un loc ideal pentru întâlniri de afaceri și evenimente corporate. Accesul ușor și proximitatea față de diverse instituții și facilități adaugă valoare locației.

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila

Eko Group invită companiile să descopere EkoGroup Vila și să profite de facilitățile deosebite oferite pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Spațiile versatile și elegante sunt ideale pentru orice tip de eveniment de afaceri, oferind un cadru perfect pentru succesul acestora. Pentru rezervări și mai multe informații, vizitați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/.

Concluzie

Transformarea Casei Tătărăscu în EkoGroup Vila marchează o nouă eră pentru această clădire istorică. Cu un angajament ferm pentru păstrarea moștenirii arhitecturale și un focus pe inovație și excelență, Eko Group continuă să își consolideze poziția ca lider în domeniul publicității și marketingului digital. EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un centru de excelență pentru evenimente corporate de lux, invitând companiile să își desfășoare activitățile într-un cadru deosebit.

Evenimente și întâlniri corporate la EkoGroup Vila

EkoGroup Vila este locul ideal pentru organizarea de evenimente și întâlniri corporate de lux. Cu spații versatile, dotări moderne și o echipă dedicată care asigură fiecare detaliu, companiile pot beneficia de un mediu elegant și profesionist pentru a-și desfășura evenimentele. Indiferent dacă este vorba de conferințe, seminarii, workshop-uri sau întâlniri de afaceri, EkoGroup Vila oferă tot ce este necesar pentru succesul acestor evenimente.

Spații elegante și dotări moderne

EkoGroup Vila dispune de mai multe săli de întâlniri și conferințe, fiecare echipată cu tehnologie de ultimă generație pentru a răspunde nevoilor contemporane ale afacerilor. Aceste spații sunt ideale pentru prezentări, discuții strategice și networking, oferind un cadru care încurajează colaborarea și inovația.

Personal dedicat și servicii personalizate

Echipa Eko Group este dedicată să ofere cele mai bune servicii pentru clienții săi. De la planificarea evenimentului până la implementare, fiecare detaliu este gestionat cu profesionalism și atenție. Serviciile personalizate asigură că fiecare eveniment este unic și adaptat nevoilor specifice ale fiecărei companii.

Promovare și vizibilitate

Pentru a asigura succesul evenimentelor, Eko Group oferă și servicii de promovare și vizibilitate. Utilizând rețeaua digitală DOOH (indoor), generarea de lead-uri cu AI, marketingul politic și promovarea în presă, companiile pot beneficia de o expunere maximă și de un impact semnificativ asupra audienței lor țintă. Steagurile direcționale și totemurile 4K contribuie, de asemenea, la creșterea vizibilității brandului și la atragerea atenției.

Testimoniale ale clienților despre evenimentele organizate la EkoGroup Vila

Feedback-ul pozitiv din partea clienților este o dovadă a calității serviciilor oferite de Eko Group. Iată câteva testimoniale despre evenimentele organizate la EkoGroup Vila:

 • “Evenimentul nostru a fost un succes total datorită echipei dedicate de la Eko Group. Spațiile elegante și serviciile impecabile au făcut ca totul să decurgă perfect.” – Florina Stanescu, CEO
 • “EkoGroup Vila este locația ideală pentru întâlniri de afaceri. Am fost impresionat de profesionalismul echipei și de facilitățile de top oferite.” – Alina Cristescu, CEO
 • “Recomand cu căldură EkoGroup Vila pentru orice eveniment corporate. Flexibilitatea și adaptabilitatea echipei Eko Group au făcut ca evenimentul nostru să fie unul de neuitat.” – Cornel Popescu, CEO

Conectivitate și accesibilitate

EkoGroup Vila beneficiază de o locație strategică în centrul Bucureștiului, pe strada Polonă nr.19, sector 1. Aceasta oferă acces facil la principalele puncte de interes ale orașului, precum și la instituțiile și facilitățile importante. Această poziționare centrală este un avantaj major pentru companiile care doresc să organizeze evenimente accesibile și convenabile pentru participanți.

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila

Eko Group invită companiile să descopere EkoGroup Vila și să profite de facilitățile deosebite oferite pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Spațiile versatile și elegante sunt ideale pentru orice tip de eveniment de afaceri, oferind un cadru perfect pentru succesul acestora. Pentru rezervări și mai multe informații, vizitați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/.

 

Transformarea Casei Tătărăscu în EkoGroup Vila marchează o nouă eră pentru această clădire istorică. Cu un angajament ferm pentru păstrarea moștenirii arhitecturale și un focus pe inovație și excelență, Eko Group continuă să își consolideze poziția ca lider în domeniul publicității și marketingului digital. EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un centru de excelență pentru evenimente corporate de lux, invitând companiile să își desfășoare activitățile într-un cadru deosebit.

EkoGroup Vila îmbină tradiția cu modernitatea, oferind un spațiu care respectă moștenirea istorică a clădirii și, în același timp, răspunde nevoilor contemporane ale afacerilor. Renovările au fost realizate cu atenție la detalii, păstrând elementele istorice, dar adăugând facilități moderne care asigură confortul și eficiența necesare unui sediu de afaceri de top.

Strada Polonă nr.19, sector 1, este o locație strategică în inima Bucureștiului, oferind acces facil la principalele puncte de interes ale orașului. Această poziționare centrală face din EkoGroup Vila un loc ideal pentru întâlniri de afaceri și evenimente corporate. Accesul ușor și proximitatea față de diverse instituții și facilități adaugă valoare locației.

Eko Group invită companiile să descopere EkoGroup Vila și să profite de facilitățile deosebite oferite pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Spațiile versatile și elegante sunt ideale pentru orice tip de eveniment de afaceri, oferind un cadru perfect pentru succesul acestora. Pentru rezervări și mai multe informații, vizitați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/.

Transformarea Casei Tătărăscu în EkoGroup Vila marchează o nouă eră pentru această clădire istorică. Cu un angajament ferm pentru păstrarea moștenirii arhitecturale și un focus pe inovație și excelență, Eko Group continuă să își consolideze poziția ca lider în domeniul publicității și marketingului digital. EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un centru de excelență pentru evenimente corporate de lux, invitând companiile să își desfășoare activitățile într-un cadru deosebit.

Articole Recente