EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1: noul sediu de business al Eko Group

Eko Group

Începând cu data de 6 iunie 2024, Casa Tătărăscu, un monument de patrimoniu arhitectural și istoric situat pe strada Polonă nr. 19, sector 1, se transformă în EkoGroup Vila, noul sediu administrativ de business corporate boutique al companiei Eko Group. Această schimbare semnificativă marchează o nouă eră în utilizarea acestei clădiri istorice, continuând tradiția de excelență și rafinament asociată cu locația sa.

Istoria și arhitectura EkoGroup Vila

O scurtă incursiune în istoria casei Tătărăscu

Construită în anii ’30 de către Aretia Tătărăscu, Casa Tătărăscu a fost un punct central în peisajul politic și social al României interbelice. Gheorghe Tătărăscu, fost prim-ministru al României, a locuit în această casă, care a fost un loc de întâlnire pentru personalitățile importante ale vremii, inclusiv Regele Carol al II-lea.

Detalii arhitecturale remarcabile

Arhitectura casei îmbină stilul neoflorentin cu elemente neoromânești, reflectând o combinație sofisticată de influențe. La baza fiecărei coloane a balconului se află steme ale vechilor provincii românești, cum ar fi Moldova, Dobrogea și Țara Românească. Interiorul casei, proiectat pentru a combina funcționalitatea cu eleganța, include elemente decorative precum șemineul monumental din piatră sculptat de Milița Pătrașcu.

Transformarea în EkoGroup Vila

Renovare și modernizare

Transformarea casei Tătărăscu în EkoGroup Vila a necesitat investiții semnificative și renovări extensive, păstrându-se intacte detaliile istorice și arhitecturale. Materialele folosite pentru renovare au fost de cea mai bună calitate, inclusiv tacâmuri din argint masiv și veselă Bernardaud.

Un sediu administrativ de elită

EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un loc ideal pentru evenimente corporate de lux. Cu saloane private, gen club, vinotecă și spații pentru întâlniri, EkoGroup Vila oferă un cadru intim și elegant pentru diverse activități de afaceri. Companiile interesate sunt invitate să exploreze oportunitățile de a organiza evenimente corporate de lux în acest cadru impresionant.

Serviciile oferite de Eko Group

Rețeaua Digitală DOOH (indoor)

Eko Group oferă soluții de publicitate prin intermediul rețelei digitale DOOH (Digital Out-of-Home), care include display-uri și totemuri digitale situate în peste 100 de locații premium. Această rețea revoluționară de publicitate este esențială pentru creșterea vizibilității și loialității clienților.

Generare de LEAD-uri cu AI

Compania utilizează inteligența artificială pentru a genera lead-uri calificate pentru diverse tipuri de afaceri. Această strategie inovatoare ajută companiile să-și atingă obiectivele de marketing și să își crească baza de clienți.

Marketing Politic

Eko Group oferă servicii de marketing politic, ajutând candidații și partidele să-și optimizeze campaniile și să ajungă la publicul țintă. Strategiile de marketing politic sunt adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Promovare Presă (PR)

Serviciile de relații publice includ apariții în presă, conținut optimizat SEO și strategii de comunicare menite să crească vizibilitatea și reputația companiilor. Eko Group colaborează cu diverse publicații pentru a asigura o prezență media puternică pentru clienții săi.

Închiriere Totemuri 4K

Pentru companiile care doresc să își maximizeze impactul vizual, Eko Group oferă soluții de închiriere de totemuri 4K. Aceste totemuri sunt amplasate strategic în locații cu trafic intens, asigurând o expunere maximă pentru branduri.

Steaguri Direcționale

Publicitatea prin steaguri direcționale este o metodă eficientă de a atrage atenția în locații strategice. Eko Group oferă soluții personalizate pentru a satisface nevoile fiecărui client.

EkoGroup Vila: Locația ideală pentru evenimente corporate de lux

Facilități moderne într-un cadru istoric

EkoGroup Vila combină facilitățile moderne cu farmecul istoric al unei clădiri de patrimoniu. Spațiile elegante și bine echipate sunt perfecte pentru evenimente corporate de lux, de la întâlniri de afaceri la conferințe și recepții. Vinoteca, saloanele private și spațiile de întâlniri oferă un cadru intim și exclusivist.

Locația perfectă în sectorul 1

Situată pe strada Polonă nr. 19, sector 1, EkoGroup Vila beneficiază de o locație centrală și accesibilă. Proximitatea față de puncte importante din oraș și cadrul său prestigios fac din EkoGroup Vila alegerea ideală pentru evenimente corporate de elită.

Invitație pentru companii

Companiile sunt invitate să descopere beneficiile organizării evenimentelor lor la EkoGroup Vila. Pentru mai multe informații și pentru a rezerva spațiile disponibile, vizitați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/. Echipa Eko Group este pregătită să ofere suport și să asigure succesul evenimentelor organizate.

Succesul Eko Group

Leadership și echipa

Eduard Petrescu, CEO-ul Eko Group, subliniază importanța fiecărui membru al echipei în succesul companiei. „La Eko Group, fiecare angajat este valoros și contribuie semnificativ la realizările noastre. Recunoaștem și apreciem diversitatea de talente și dedicarea fiecăruia. Investim în dezvoltarea profesională și personală, creând un mediu de lucru pozitiv și susținător.”

Recunoaștere și testimoniile clienților

Eko Group este recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa, iar recenziile clienților reflectă această reputație. Clienții apreciază serviciile de publicitate outdoor, strategii de marketing și soluțiile personalizate oferite de Eko Group.

„Colaborând cu Eko Group de-a lungul anilor, am fost mereu impresionat de profesionalismul și dedicarea lor. Serviciile lor de publicitate outdoor au transformat complet vizibilitatea afacerii mele în București,” spune Mircea Miculescu, CEO.

Impactul serviciilor Eko Group

Eko Group oferă soluții de publicitate și marketing care ajută companiile să-și atingă obiectivele și să își crească vizibilitatea. De la rețeaua digitală DOOH până la servicii de generare de lead-uri cu AI și marketing politic, Eko Group asigură strategii eficiente și inovatoare pentru clienții săi.

Transformarea casei Tătărăscu în EkoGroup Vila reprezintă o nouă eră pentru această clădire istorică. Ca sediu administrativ de business corporate boutique al companiei Eko Group, EkoGroup Vila continuă tradiția de excelență și rafinament. Companiile sunt invitate să descopere beneficiile organizării evenimentelor lor corporate în acest cadru impresionant.

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Eko Group și pentru a rezerva EkoGroup Vila pentru evenimentele dumneavoastră, vizitați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/. Echipa Eko Group este pregătită să ofere suport și să asigure succesul evenimentelor organizate.

EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un simbol al patrimoniului arhitectural și cultural românesc. Prin transformarea sa în EkoGroup Vila, compania Eko Group demonstrează angajamentul său față de excelență și inovație, continuând să ofere soluții de publicitate și marketing de top. Invitați clienții și partenerii dvs. să descopere eleganța și rafinamentul EkoGroup Vila și să beneficiați de facilitățile moderne într-un cadru istoric unic.

EkoGroup Vila este locația perfectă pentru evenimente corporate de lux, oferind un mediu sofisticat și exclusivist pentru orice tip de întâlnire de afaceri. Cu servicii complete și personalizate, Eko Group asigură succesul fiecărui eveniment, contribuind la creșterea vizibilității și reputației companiilor partenere.

Servicii personalizate pentru nevoile afacerii dumneavoastră

Eko Group oferă o gamă variată de servicii pentru a satisface nevoile diverse ale clienților săi. De la publicitate prin rețeaua digitală DOOH, generare de lead-uri cu AI, marketing politic și relații publice, până la închirierea de totemuri 4K și publicitate prin steaguri direcționale, Eko Group se angajează să ofere soluții eficiente și inovatoare.

Locație centrală și accesibilă

Situată pe strada Polonă nr. 19, sector 1, EkoGroup Vila beneficiază de o locație centrală, ușor accesibilă din toate colțurile Bucureștiului. Acest aspect este esențial pentru companiile care doresc să organizeze evenimente corporate într-un cadru elegant și bine conectat la infrastructura urbană.

Facilități de top într-un cadru istoric

EkoGroup Vila oferă facilități de top pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Saloanele private, vinoteca și spațiile de întâlniri sunt echipate pentru a asigura un mediu profesional și elegant. Companiile pot beneficia de aceste facilități pentru a organiza întâlniri, conferințe, recepții și alte evenimente speciale.

Suport dedicat pentru succesul evenimentelor

Echipa Eko Group este dedicată succesului fiecărui eveniment organizat la EkoGroup Vila. Cu o abordare personalizată și profesionistă, echipa asigură că toate detaliile sunt bine gestionate, de la planificare până la execuție. Companiile sunt invitate să colaboreze cu Eko Group pentru a crea evenimente memorabile și de impact.

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila

EkoGroup Vila este locul ideal pentru companiile care doresc să își organizeze evenimentele corporate într-un cadru de lux. Pentru mai multe informații și pentru a rezerva spațiile disponibile, vizitați https://ekogroup.ro/ și https://ekogroup-vila.ro/. Echipa Eko Group este pregătită să ofere suport și să asigure succesul evenimentelor organizate.

 

Articole Recente