Totem Digital, parte din rețeaua DOOH Premium, Eko Group în locația ALOR ESTHETIC, SOS. MIHAI BRAVU

ALOR ESTHETIC

Promovarea Produselor Complementare prin Tehnologie DOOH

ALOR Esthetic, un centru de estetică avansată situat în Voluntari pe Soseaua Mihai Bravu, a integrat un totem digital din rețeaua DOOH Premium a Eko Group pentru a dinamiza și eficientiza campaniile sale de marketing. Această tehnologie modernă este folosită pentru a atrage și educa clienții despre serviciile și promoțiile centru, totodată oferind o platformă valoroasă pentru reclamele partenerilor Eko Group.

Interacțiuni Interactive și Angajamentul Clientului

Amplasat strategic în holul principal al clinicii, totemul digital afișează conținut variat și captivant, de la detalii despre tratamentele inovative oferite, până la informații despre tendințele actuale în îngrijirea estetică. Totemul nu doar că îmbunătățește experiența clienților în clinica, dar servește și ca un punct de angajament direct, permitându-le să interacționeze cu diverse oferte și să facă programări direct de la dispozitiv.

Prin intermediul totemului, ALOR Esthetic poate rula campanii publicitare nu doar pentru serviciile sale, dar și pentru produsele partenerilor, cum ar fi cosmetice de specialitate sau tehnologii de ultimă oră în domeniul esteticii. Aceasta abordare nu numai că crește vizibilitatea ofertelor, dar și sporește oportunitățile de cross-selling, beneficiind atât clinica, cât și brandurile asociate.

Utilizarea acestui totem digital contribuie semnificativ la eficiența comunicației în clinică, asigurând că toți clienții primesc informații actualizate și relevante în timp real. De asemenea, colectează feedback de la clienți, permițând clinicii să ajusteze și să îmbunătățească continuu calitatea serviciilor oferite.

Implementarea totemului digital la ALOR Esthetic ilustrează cum tehnologia modernă poate transforma modul în care centrele de estetică interacționează cu clienții, maximizând impactul vizual al campaniilor de marketing și îmbunătățind satisfacția generală a clienților. Această strategie tehnologică avansată evidențiază angajamentul clinicii pentru inovație și excelență în servirea clienților săi

Articole Recente