Totem Digital, parte din rețeaua DOOH Premium, Eko Group în locația Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu – Modernizarea accesului la servicii medicale

clinica orl

Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu, în colaborare cu Eko Group, a implementat totemuri digitale pentru a transforma modul în care pacienții accesează serviciile medicale, oferind o soluție tehnologică avansată care simplifică procesele și îmbunătățește experiența utilizatorului.

Navigare și Programare Ușoară

Totemurile digitale facilitează programarea consultațiilor, permițând pacienților să își aleagă și să își programeze vizitele într-un mod intuitiv și rapid. Acest sistem reduce timpul de așteptare și îmbunătățește fluxul de pacienți în clinică.

Acces la Informații Medicale

Prin intermediul totemurilor, pacienții au acces rapid la informații despre tratamente, proceduri și sfaturi medicale oferite de clinica ORL. Aceasta asigură că pacienții sunt bine informați și pot lua decizii în cunoștință de cauză despre îngrijirea lor medicală.

Educație și Conștientizare

Totemurile oferă materiale educative despre diverse condiții ORL, simptome și opțiuni de tratament, sporind conștientizarea și educația pacienților. Aceste resurse sunt esențiale pentru a ajuta pacienții să înțeleagă importanța sănătății lor auditivă și respiratorie.

Feedback Instant și Îmbunătățire Continuă

Aceste dispozitive permit colectarea feedback-ului direct de la pacienți, oferind clinicii date valoroase pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor. Adaptarea la feedback-ul pacienților în timp real sprijină clinica în a răspunde eficient și precis la nevoile lor.

Integrarea totemurilor digitale la Clinica ORL Dr. Daniela Ionescu nu doar că eficientizează operațiunile zilnice, dar transformă și modul în care serviciile medicale sunt accesate și percepute de pacienți, asigurând o experiență îmbunătățită și mai accesibilă. Această tehnologie modernă marchează un pas important în evoluția clinicilor medicale, punând bazele pentru un sistem de sănătate mai conectat și mai responsiv.

Articole Recente